Sen sommaren 2010 ger jag kurser i segling och motormanövrering utgående från Limhamns småbåtshamn. Jag är en glad seglare som seglat jolle och windsurfat mycket som tonåring men aldrig i tävlingssammanhang. Som ung vuxen har jag njutit av många "tjejseglingar" i Stockholms skärgård och sedan 2005 har jag och maken ägt en Marieholm 26.
2007 gjorde vi en längre segling runt svenska kusten. 2010 och 2012 har jag seglat i Grekland respektive Kroatien. 2014 skaffade jag en laserjolle som jag seglar med. Strikt utbildningsmässigt har jag avlagt examen för fartygsbefäl klass VIII och båtmekanikerintyg. Jag är med i den öppna Facebook-gruppen "Ta Rodret Kvinna". Under hösten 2017 köpte vi en ny båt - en Linjett 35.


LÄS OM DE OLIKA KURSERNA LÄNGRE NER PÅ SIDAN

Anmälan görs via mail till: maria.wagner@hotmail.com

Danmark 21-22 maj!

Vill du hänga med till Danmark i segelbåt? Helgen den 21-22 maj är vi några tjejer som ska segla över sundet i två båtar. Tanken är att övernatta i någon trevlig dansk hamn, utforska omgivningarna lite och äta gott. Vi har några platser i våra båtar, men det går också jättebra att hänga på med egen båt om du vill ha lite sällskap. Hör av dig på mailen "maria.wagner@hotmail.com" för att diskutera vidare kring detaljer.