Sen sommaren 2010 ger jag kurser i segling och motormanövrering utgående från Limhamns småbåtshamn. Jag är en glad seglare som seglat jolle och windsurfat mycket som tonåring men aldrig i tävlingssammanhang. Som ung vuxen har jag njutit av många "tjejseglingar" i Stockholms skärgård och sedan 2005 har jag och maken ägt en Marieholm 26.
2007 gjorde vi en längre segling runt svenska kusten. 2010 och 2012 har jag seglat i Grekland respektive Kroatien. 2014 skaffade jag en laserjolle som jag seglar med. Strikt utbildningsmässigt har jag avlagt examen för fartygsbefäl klass VIII och båtmekanikerintyg. Jag är med i den öppna Facebook-gruppen "Ta Rodret Kvinna". Under hösten 2017 köpte vi en ny båt - en Linjett 35.


LÄS OM DE OLIKA KURSERNA LÄNGRE NER PÅ SIDAN

Anmälan görs via mail till: maria.wagner@hotmail.com

Kreativitetssegling 7-9 septmeber 2018
Tre dagars kreativitetssegling - bitvis äventyrlig segling med hård kryss, två rev i storen och 14 m/s när vi korsade Öresund. Sex kvinnor ombord. Vi gick från Dockan i Malmö, till Dragör och sen Skanör innan vi förtöjde hemma igen.  Pia, Yvonne, Annika och Jenny fick tillsammans med oss vässa pennor och blickar, dikta och sjunga och associera fritt till frukost, lunch och middag.