Sen sommaren 2010 ger jag kurser i segling och motormanövrering utgående från Limhamns småbåtshamn. Jag är en glad seglare som seglat jolle och windsurfat mycket som tonåring men aldrig i tävlingssammanhang. Som ung vuxen har jag njutit av många "tjejseglingar" i Stockholms skärgård och sedan elva år äger jag och maken en Marieholm 26. 2007 gjorde vi en längre segling runt svenska kusten. 2010 och 2012 har jag seglat i Grekland respektive Kroatien. 2014 skaffade jag en laserjolle som jag seglar med. Strikt utbildningsmässigt har jag avlagt examen för fartygsbefäl klass VIII och båtmekanikerintyg. Jag är en del av ett nationellt nätverk "Kvinnliga förebilder i båtlivet" som har funnits sedan 2010 och är med i den öppna Facebook-gruppen "Ta Rodret Kvinna".


LÄS OM DE OLIKA KURSERNA LÄNGST NER I BLOGGEN!

Anmälan görs via mail till: maria.wagner@hotmail.com

Höstträff!

Torsdagen den 21 oktober kl 18.30 blir det träff i MSS-lokaler i Småbåtshamnen i Limhamn. Vi pratar och visar bilder från sommarens seglingar, planerar nya kurser och andra äventyr och jag tänkte visa lite bilder från min Greklandssegling.
Jag ordnar lite kvällsfika med smörgåsar och dryck till självkostnadspris så man kan åka direkt från jobbet. Pga detta behövs förhandsanmälan. Maila på maria.wagner@hotmail.com eller skriv in det som en kommentar här på bloggen.